Projecten

Tuinaanleg Huis ter Heide

Bij een bestaande klant van ons de buitenruimte aangelegd na de verbouwen van het huis kwam de tuin als laatste en maakte het complete plaatje van de woning af. Ontwerp van de tuin is gemaakt door Roeland Noteboom en sloot goed aan bij de wensen van de klant. Een klassieke voortuin en een achtertuin gericht op het speelplezier van de kinderen. We zien uit naar het totaalbeeld wanneer de beplanting doorgegroeid is.

Tuinaanleg Arnhem

Een strakke gezinstuin, voor een leuke aanleg van de tuin is reizen geen probleem. Het beste resultaat in deze tuin is behaald door de samenloop met de verbouwing van de schuur. De helft van de garage tot veranda gemaakt. De garage was eerst een barriere in de tuin en speelt nu een verbindende rol tussen de voortuin en de achtertuin. Een heerlijke plek om al vanaf vroeg in het seizoen te kunnen eten, lezen en om met vrienden te kunnen zitten.

Divers Houtwerk

De toepassing van hout in ons vakgebied komt steeds vaker voor. Schuttingen, veranda's, fietsenschuur en keerwanden zien we meer toegepast worden. Daarin valt veel te kiezen, houtsoort, afmetingen en manier van afwerken. Voor elke vraag heeft hout wel een oplossing. Kijk hier naar divers houtwerk dat wij leveren en stel gerust een vraag over eventueel werk.

Tuinaaleg Langbroek

Afgelopen zomer een mooi ontwerp mogen realiseren, gemaakt door tuinontwerpburo Alnus. In nieuw gebouwd gedeelte van Langbroek, strakke en moderne tuin met voldoende ruimte voor natuurlijke producten en beplanting. Kleine details en verborgen techniek maken de tuin af. Hemelwater van het woonhuis infiltreert terug de grond in middels een infiltratiekrat onder het straatwerk, ook de lijngoot in de bestrating is daar op aangesloten.