Referenties

Een hovenier inhuren voor het onderhoud van uw tuin of het nieuw aan laten leggen van een tuin is een kwestie van vertrouwen.

Naast foto’s van onze projecten willen we ook met referenties laten zien wie wij als bedrijf zijn en wat we kunnen.

 

Referenties:

Marco Sinke en zijn team zijn al vele jaren onze hoveniers. Kundig, hardwerkend en altijd weer klaarstaan in geval van calamiteiten zijn hun kenmerken. Dit geldt voor het tuinbeheer maar ook voor het boombeheer in onze tuin. Ook voor onze bedrijven werken zij efficiënt en deskundig wat ons als bedrijven ontzorgt en geruststelt. Een voor ons zeer betrouwbare partij waar we graag nog jaren mee willen samenwerken!

 Hartelijke groet,

 

Willem.D.R. Maltha
DGA van de Maltha Groep

 

 

In het voorjaar hebben we door Marco ons terras ingrijpend laten verbouwen. Meteen na de start bleek het technisch veel ingewikkelder, mijn fout. In goed overleg de plannen aangepast. En keurig alsnog op tijd en binnen het oude budget was het terras klaar en nieuw gras aangelegd. Zijn team werkt hard en netjes, en is goed volk om rond het huis te hebben. We hebben deze zomer met veel plezier van ons mooie nieuwe terras gebruik gemaakt. Zeer aan te bevelen!

 

Jeroen de Kempenaer, Doorn

 

 

Al meerdere jaren werken Marco en ik samen. Het is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Een afspraak is altijd duidelijk en we streven samen naar het beoogde eindresultaat. Deze samenwerking tussen Hovenier en Ontwerper is zeer waardevol. Ik zou Marco zeker aanbevelen bij zowel particulier als collega’s uit het vakgebied.

Roeland Noteboom
Tuinontwerp en Realisatie    
www.roelandnoteboomtuinontwerp.nl